greenGarden
language: PLENRU

Drobnica do kuchni gastronomicznej

26 April 2013

Informujemy, że jesteśmy zainteresowani kupnem drobnicy do kuchni gastronomicznej według specyfikacji poniżej dla obiektu hotelowego w Raculi przy ul. Głogowskiej dz. Nr 401/19.

Bardzo proszę o ofertę cenową na następujące produkty:

Nazwa

ilość

Sito  z rączka

2

Sito z rączki 16 cm

2

Sito Chińskie

1

Sito Chińskie  235 mm

1

Sito  do przecierania warzyw 20cm

1

Cedzak  ze stali 24 cm

2

Wanna  cedzakowa  ze stali

1

Rózga 7 wrzecion

2

Rózga 7 wrzecion 25  cm

1

Rózga 8 wrzecion  45 cm

1

Rózga  8 cześći

2

Szpatułka do przewracania

1

Szpatułka  30,5 cm

1

Otwieracz  55cm

1

Maszyna do makaronu

1

Listwa do bonowania

2

Tarka 4 stronna

2

Szatkownica

1

Waga  gastronimiczna

1

Termometr   z sonda

1

Dyspenser do sosów  0,7

3

Dyspenser do sosów  0,7 czerwony

3

Dyspenser do sosów  0,7

3

Taca cukiernicza  ekspozycja

3

Syfon do bitej śmietany

2

Naboje  do bitej śmietany 50 szt.

1

Gałkownica  1/20

1

Gałkownica  1/20

1

Worki  do szprycowania

1

Forma  do wycinania  gładka

1

Miarka  z PE z podziałka

1

Miarka  z PE z podziałka

1

Miarka  z PE z podziałka

1

Pędzelek cukierniczy

1

Palnik gazowy

1

Torebka  15×25

1

Torebka  20×30

1

Porcjoner ceramiczny

1

Kryterium wyboru oferty 100%cena.

Termin składania ofert do 18.06.2013

Oferty proszę składać w formie e-mailowej: malgorzata.postel@gmail.com/malgorzata@postel.pl /info@postel.pl/info@for-rest.pl lub osobiście u inwestora.